Кожен студент ДонНУ імені Василя Стуса, незалежно від факультету та спеціальності, може безкоштовно оновити власну версію Windows (наприклад, XP, 7 або 8) до Windows 10 Education. Для цього необхідний лише корпоративний логін і пароль.

Щоб розпочати процес оновлення, відкрийте веб-сайт ДонНУ імені Василя Стуса  www.donnu.edu.ua та у верхньому правому кутку натисніть на «Користувачам ДонНУ», обравши DreamSpark Premium:

Якщо ви не були авторизовані до цього, введіть особисті корпоративний логін і пароль. Після цього відкриється сторінка магазину з доступними продуктами:

Оберіть Windows 10.

Серед доступних опцій оберіть першу (підкреслено червоним), натиснувши “Покласти в корзину”. Після цього ви побачите вміст власної корзини. Додатково вам пропонується безкоштовне завантаження Visual Studio Enterprise 2017.

Натисніть на “Розрахунок вартості”. Не хвилюйтесь – завантажувані вами товари є безкоштовними.

Відкриється сторінка з угодою про підписку на Microsoft Imagine. Натисніть “Прийняти”.

Згодом ви побачите форму, де необхідно ввести ім’я користувача і “підпис”. В полі “Ім’я користувача” введіть свій корпоративний логін без @donnu.edu.ua. Наприклад, shevchenko.t. Нижче – ваше особисте ім’я.

На наступній сторінці знову введіть iм’я, прізвище, а також корпоративну електронну пошту. Натисніть “Розмістити замовлення”.

Ви побачите відомості про замовлення, зокрема його номер та ключі до продуктів. Обов’язково збережіть ключі – вони знадобляться для активації!

Тепер ви можете розпочати оновлення вашої версії Windows або завантажити VS 2017. Натисніть на  “Get started“, і ви побачите інструкцію з активними посиланнями для апгрейду окремих версій Windows. Уважно читайте та обирайте потрібне:

Бажаємо успіхів!